top of page

Jobba på Granlund

Granlund söker alltid kvalificerade medarbetare!

Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. Vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Våra regelbundna medarbetarsamtal visar att det är så. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner.

Arbetsmiljö och livskvalitet i fokus

På Granlund arbetar vi för att erbjuda installationslösningar av allra högsta kvalitet inom el, ljus, kommunikation och säkerhet till våra kunder. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och vi söker kontinuerligt efter nya talanger.

VI SÖKER DIG SOM:

Är professionell och kreativ. Du tycker om att projektera och har god erfarenhet av AutoCAD.

Efterfrågade specifika kompetenser:

- AutoCAD

- El- eller telebakgrund

- Specialist kraft

- Högskoleutbildning inom belysning med erfarenhet från konsultbranschen

Har du dessutom erfarenhet av MagiCAD och har praktisk erfarenhet, anses det som meriterande men det är inget krav.

 

Som person är du positiv och prestigelös. Vi ser att du är social och trivs med att arbeta i team men du ska också ha förmågan att arbeta självständigt. Du trivs att arbeta som konsult, är noggrann och initiativrik och kommer att ta stort ansvar för ditt arbete. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom elteknik, belysningsteknik/planering och är vana att vara med i allt från små till stora och komplexa projekt. Granlunds medarbetare är miljömedvetna och engagerade i miljödebatten. Granlunds medarbetare arbetar med förstudier, utredningar, projektering, ekonomisk- och teknisk kontroll, mätningar, besiktningar och utbildningar.

Granlund är ett modernt konsultföretag som strävar efter jämställdhet och därmed ser vi gärna kvinnliga sökande.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Att arbeta som konsult hos vår kund innebär ett omväxlande och utmanande jobb med intressanta uppdrag. Vidare kommer du få bredda ditt kontaktnät och träffa kompetent personal inom ditt kompetensområde och du har möjligheten att påverka verksamheten. Ditt engagemang är avgörande för framtiden! Granlund investerar i sin personal genom bl.a. relevanta utbildningar.

Skicka din ansökan direkt!

LEDIGA TJÄNSTER

Uppdragsansvarig/Handläggande inom elteknikinstallation

Allmänt

Granlund Stockholm AB är ett etablerat teknikkonsultbolag med fastighetsmarknaden som främsta kunder och med många komplicerade och stora projekt i ryggen. Bolaget startade 2011 och erbjuder tjänster inom Installationsprojektering (Systemlink), Elkraftsprojektering (Powerlink), Belysning (Lightlink) och Säkerhetsprojektering (Netlink). Då Granlund är oberoende av externa ägare, tillverkare, leverantörer, entreprenörer och distributörer, kan Granlund alltid utgå från kundens behov och erbjuda de bästa lösningarna.

Teknikområde Systemlink

Inom verksamhetsområde Granlund Systemlink arbetar vi med elprojektering förstudier, projektering, ekonomisk och teknisk kontroll, mätningar samt besiktning och utbildning. Vi projekterar system för kraft och belysning, bussystem, ställverk, UPS och reservkraft. Granlunds medarbetare är miljömedvetna och engagerade i miljödebatten, har en bred kompetens och lång erfarenhet inom elteknikområdet samt är vana att arbeta i stora och komplexa projekt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Uppdragsansvarig/Handläggande inom elteknikinstallation för Granlund Systemlink styrs uppdragen i rätt riktning. Du har helhetsansvaret i uppdrag, handlägger och leder dessa samt engagerar sig för utökning i befintliga uppdrag och aktivt verkar för nya uppdrag. En viktig del i tjänsten är att delegera arbetsuppgifter internt och engagera medarbetarna att genomföra det enskilda uppdraget på bästa sätt. Ett proaktivt arbetssätt blir en framgångsfaktor i rollen och för Granlund som företag.

 

I rollen har du budgetansvar i egna uppdrag samt arbetsledande/delegerande ansvar för medarbetare i projekten. Du rapporterar till verksamhetsansvarig för Systemlink och tjänsten utgår från Granlunds trivsamma lokaler i Hammarby Sjöstad.

 

Ytterligare arbetsuppgifter:

 

  • Verka för att ta in nya affärer i bolaget genom att underhålla gamla kundrelationer och proaktiv kundbearbetning. Arbeta proaktivt.

  • Helhetsansvar i projekten – inklusive personal, teknik och ekonomiskt ansvar.

  • Coacha och engagera medarbetare att genomföra uppdragen på bästa sätt.

  • Känna till och medverka i utvecklingsarbetet av Granlunds kvalitetssäkringssystem.

  • Visst arbete i AutoCAD (beroende på projekt)

I en organisation med ett tjugotal medarbetare skapas en prestigelös och öppen atmosfär med korta beslutsvägar. Arbetsmiljön uppfattas som mycket stimulerande för bolagets konsulter, där uppdragen ofta leder till många återkommande och nöjda kunder. Granlund befinner sig i en utvecklande fas där man får vara med och påverka bolaget likväl som den egna tjänsten. Utbildning och andra utvecklingsmöjligheter att växa finns genom Granlunds utbildningar samt projekt.

 

Vi finns i Hammarby Sjöstad.

Start

Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning

Heltid.

Skicka dina ansökningshandlingar eller ring till:

Välkommen med din ansökan till Jan Strömberg, 

jan.stromberg@ecokonsult.se tel.nr. 0708-52 64 23

Handläggande ljusdesigner

Vi söker en ljusdesigner med gedigen ljusförståelse och förmåga att förmedla den till andra. Vi är ljusdesigners inom Granlund och vi söker en ny medarbetare till vår grupp Granlund Lightlink. Tillsammans med oss kommer du att arbeta med att ta fram koncept, handlingar, beräkningar och utföra uppföljning, mätningar och utredningar. Du kommer både att arbeta i egna uppdrag och vara en del av gemensamma uppdrag.

 

Granlund lightlink erbjuder specialisttjänster och helhetslösningar inom belysning. Vi drivs av nyfikenhet gällande innovation och utveckling. Vi besitter en genuin belysningskompetens för hållbarhet, trygghet och trivsel utifrån människans välbefinnande i offentliga rum både exteriört och interiört.

 

Målet med vår ljusplanering är att bidra med funktionella, vackra och användarvänliga miljöer som ökar värdet i våra kunders uppdrag. Du kommer också påverka utvecklingen av vår grupp och vårt företag.

 

Våra projekt rör verksamheter som kontor, shopping, hotell, skolor och publika byggnader. I arbetet ingår också att hålla sig ajour med marknadens utbud och med forskning och framsteg inom området och att ta ansvar för hållbarheten och resursanvändningen i sina belysningslösningar.

 

Vi är ackrediterade ljusdesigners LD och vi söker dig med motsvarande meriter.

Du har

minst två års utbildning inom ljus eller ett års utbildning med fyra yrkesverksamma år inom belysning eller 10 yrkesverksamma år inom belysning.

varit, dokumenterat, ansvarig för att ha planerat och fullföljt tre projekt

arbetat heltid med belysning sedan minst tre år i rådgivande roll.

 

Du har också kunskap i de programvaror som vi har tillhjälp:

AutoCAD, Dialux EVO, Officeprogramvara, Photoshop

 

Granlund är ett konsultföretag med oberoende rådgivare. Utöver ljusdesign finns installationsprojektering, kraft och distribution, kommunikation och säkerhet samt kostnadsuppskattning. Vi är anslutna med kollektivavtal och lägger stor vikt vid medarbetares engagemang, hälsa och möjlighet att påverka.

 

Vi finns i Hammarby Sjöstad

Välkommen med din ansökan till Tatiana Bibikova

tatiana.bibikova@ecokonsult.se Tel.nr. 0708-52 64 28

Elkonstruktörer

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå i konstruktion i AutoCAD. Exempel på arbetsuppgifter är att rita/konstruera elsystem, solcellssystem, fordonsladdningssystem m.m.

Välkommen med ansökan till Tobias Wigh, tobias.wigh@ecokonsult.se Tel.nr. 0708-52 64 32

Telekonstruktörer

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå i konstruktion i AutoCAD. Exempel på arbetsuppgifter är att rita/konstruera telesystem för i huvudsak allmäntele, säkerhet/passage, kommunikation och brand. Du kommer även att delta i projekteringsmöten samt medverka vid uppföljning på bygget.

Välkommen med ansökan till Patrick Daniels, patrick.daniels@ecokonsult.se Tel.nr. 0739-40 47 42

Ljusdesigner

Vill du arbeta med ljus tillsammans med oss i vår grupp Granlund Lightlink?

Inom gruppen arbetar vi med oberoende ljusrådgivning till våra kunder som finns hos kommersiella fastighetsägare, företagsutvecklare och hyresgäster som vet att ljus är viktigt.

Vi söker nu en ny gruppmedlem som har ca två års studier, behärskar EVO och Office programmen. AutoCAD och tidigare erfarenhet från konsultföretag är meriterande.

Välkommen med ansökan till Susanne Strömberg, susanne.stromberg@ecokonsult.se Tel.nr. 0708-52 64 28

Elkraftkonstruktör

Dina arbetsuppgifter som Elkraftkonstruktör kommer att bestå att i huvudsak utföra beräkningar i FebDok eller liknande programvara samt att upprätta ritningar med hjälp av AutoCAD. Vi söker dig med erfarenheter från att strukturera upp försörjningssystem på lågspänningssidan, kunna kritiskt granska dina och andras beräkningar utifrån en rimlighetsprincip. Du skall ha goda teoretiska kunskaper inom Elteknik motsvarande kraven för Allmän Behörighet(Elsäkerhetsverket) samt god datorvana. Du bör även ha erfarenhet av elinstallationer i kommersiella fastigheter. Praktiskt arbete på lågspänningsställverk eller inom högspänning är meriterande men inget krav.

Välkommen med ansökan till Björn Sundell, bjorn.sundell@ecokonsult.se Tel.nr. 0708-52 64 26

Specialist tele

Nu söker vi en medarbetare inom data/tele, som delar våra värderingar och som vill dela med sig av sitt specialistkunnande till kunder och kollegor, för att öka värdet av det vi levererar. Arbetet omfattar framtagning av tekniska systemlösningar och projektering av anläggningar för data/tele inom vård, kontor, bostäder, utbildning och andra offentliga byggnader.

Vi söker dig med några års erfarenhet som konstruktör inom el-tele. Du är van att arbeta med CAD, gärna MagiCAD och har en god teoretisk utbildning från högskola, gymnasium eller KY-utbildning. Vi söker även dig som är nyutexaminerad och vill utvecklas på sikt. Som person ser vi att du är initiativrik, har lätt för att samarbeta och är naturligt service minded. Du värdesätter ett utåtriktat jobb där du får bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. 

Välkommen med ansökan till Patrick Danielspatrick.daniels@ecokonsult.se Tel.nr. 0739-40 47 42

Skicka din ansökan direkt!
bottom of page